Om man vill veta alla nyheter i USA

Det finns en del sajter som är väldigt bra på att samla olika nyheter inom diverse nyhetsområden. Detta är något som jag verkligen gillar. En sajt som heter Feedspot som jag gillar som samlar en massa affärsnyheter och andra relevanta nyheter. Det är ett globalt fokus men det är en amerikansk sajt och det är därför ett visst fokus på USA. Jag inser att det kanske inte är extremt mycket nöje att kolla in nyheter för många. Men det är det för en del och det är det för mig. Om det inte är tillräckligt mycket action för dig så kan du gå tillbaka till min föregående post om Las Vegas-inspirerade casinon på internet. Men ge gärna Jittery eller andra sajter med samma tema en chans. För det är bra för din samhällsorientering och du slipper en massa tidsödande jobb att leta upp nyheter själv och sortera bort det som inte är relevant eller har tillräckligt hög kvalitet för dig.

Upvotes styr flödet

För Jittery som jag tagit som exempel funkar det som så att man kan få addera vilka nyheter som helst. Sedan får folk rösta om de tycker att det är en bra nyhet eller ej. Ju fler röster som en nyhet får desto högre upp i relevanslistan får den. Du kan välja att antingen vara en passiv användare som inte röstar upp eller ned nyheter, eller en aktiv användare som gör det. Det spelar mindre roll. Det finns många som gladeligen röstar.

Ibland ser man nyheter som behandlar exakt samma sak tätt intill varandra på listan. Då är det förmodligen en större nyhetshändelse som flera olika tidningar eller bloggare tar upp. Någon har ett gott öga till BBC och någon annan kanske föredrar Business Insider. Så det har sin naturliga orsak om två nyheter som behandlar samma sak finns tätt intill varandra på listan så att säga.